Image Alt

Rólunk

Amire büszkék vagyunk

Elhivatottságunk, hogy valós értéket, a gyakorlatban jól használható tudást adjunk. Diákjainkkal partnerként dolgozunk együtt a közösen kitűzött cél elérésért. Iskolánk igazi elismerésének tanulóink sikerét tekintjük. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy végzett hallgatóink munkáltatói szívesen küldik hozzánk a beiskolázandó diákokat. A vizsgára történő felkészülést a mindig pontosan megtartott órákon túl az elektronikusan rendelkezésre bocsájtott tananyag, valamint az igény szerint alkalmanként beiktatott vizsgafelkészítő gyakorlatok biztosítják. Nagy hangsúlyt fordítunk a képzések kiszámítható, előre tervezhető, pontos megszervezésére, melyre lelkiismeretes oktatásszervezőink és profi informatikai rendszerünk a biztosíték. A szakmai minőséget komplex minőségirányítási rendszerünk szavatolja, mely diákjaink életét nem csak a vizsgáig kíséri figyelemmel, hanem nyomon követi a munkaerőpiacon történő megfelelőségüket is.

Az iskoláról

A Pannon Kincstár Kft. több mint egy évtizedes tapasztalattal érettségizett, szakképesítéssel nem rendelkező felnőttek számára indít tanfolyamokat pénzügyi, számviteli, üzleti, kommunikációs és irodai területeken. Célunk, hogy képzéseink elvégzése után diákjaink számára elősegítsük a könnyebb munkaerő piaci elhelyezkedést. Iskolánk épülete Budapest belvárosában található, a Váci utcában.

Oktatóink

Tanáraink az oktatott szakmán belül naprakész gyakorlattal, jogszabályi háttérismerettel rendelkeznek. Tapasztalataikat, melyekkel az elméleti órákat színesítik, a mai valós környezetből hozzák. Az órákon a gyakorlati feladatokon túl esetmegbeszéléseken teheted próbára tudásod, amely megkönnyíti az olykor száraz tananyag későbbi memorizálását, segíti az otthoni felkészülést.

Az épület

Iskolánk a belváros szívében, a Ferenciek terénél elhelyezkedő patinás épületben, de modern, felújított környezetben várja diákjait. Itt zajlik az elméleti oktatás éppúgy, mint a gyakorlati oktatás demonstrációs termi része. A helyszín a pályaudvarokról átszállás nélkül könnyen megközelíthető a fővároson kívülről is. Az oktatótermek ablakai udvarra vagy sétáló utcára nyílnak, így a tanítást nem zavarja a város zaja.

Szolgáltatásaink

  • Személyre szabott kedvezmények
  • Rugalmas tanrend kialakítása – Úgy alakítjuk a tanrendet, hogy a lehető legkönnyebben hozzá tudd illeszteni tanulmányaidat akár a munkahelyed kötöttségeihez is.
  • Gyakorlati hely biztosítása – Megkeressük helyetted a gyakorlati helyet, neked csak választanod kell a legszimpatikusabbak közül.
  • Ingyenes oktatási tananyag – Ingyenesen biztosítjuk számodra a tananyagot és a jegyzeteket, hogy csak a tanulásra kelljen fókuszálnod.
  • Kamatmentes részletfizetés – Ha nehezen tudnád megoldani az egyösszegű fizetést, kamatmentesen biztosítjuk neked a részletfizetést.
  • Ingyenes modulzáró vizsga – Nálunk nem kell fizetned a modulzáró vizsgákért.

2016-ban csatlakoztunk az Európai Sokszínűségi Karta Magyarországhoz, hiszen fontos számunkra az egyenlő és méltó bánásmód megteremtésére.

SOKSZÍNŰSÉGI KARTA

+36 1 577 8322Kérdésed van?